Werkstukken & verhalen

Hieronder vind je werkstukken en verhalen van kinderen die hebben deelgenomen aan de excursie IJsselmeervisserij. Klik op de titel van het werkstuk of verhaal om het te lezen.

Ben jij ook mee geweest aan boord en heb je ook een mooi verhaal geschreven of werkstuk gemaakt? Je kunt je verhaal en/of werkstuk opsturen per e-mail naar info@ijsselmeervissen.nl en wie weet wordt jouw verhaal of werkstuk wel op de website geplaatst! Vergeet niet je naam, de naam van je school, in welke groep je zit en de dag waarop je bent mee geweest op excursie te vermelden in je e-mailbericht.
 
Je kunt je verhaal of werkstuk ook direct  via de website aan ons versturen. Klik hier voor het online formulier om je bestanden te uploaden en aan ons te versturen! 

 

Het verhaal van Shanika

Het verhaal van Floren

Het verhaal van Jacco

        
Het project “Educatief IJsselmeervissen” is een initiatief van Ursa Major Services BV / Nederlandse Vissersbond en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds (EVF), Provincie Fryslân en het Ministerie van Economische Zaken ter investering in duurzame ontwikkeling van visserijgebieden.