Fotogalerij

Op deze pagina vindt u foto’s van het project Educatief IJsselmeervissen. Wanneer uw school/groep heeft deelgenomen aan de excursie IJsselmeervissen en u hiervan foto’s en/of filmpjes heeft gemaakt, kunt u deze aan ons toesturen. De leukste foto's en filmpjes plaatsen wij op de website. Stuur uw foto’s en/of video’s per e-mail aan info@ijsselmeervissen.nl. U kunt tevens gebruikmaken van het online contactformulier om uw foto's en filmpjes aan ons te sturen.

Neem een fotocamera mee en stuur je foto’s op!

Ga jij binnenkort met je klas op excursie op het IJsselmeer? Vraag dan aan je juf of meester of zij een digitale fotocamera mee willen nemen. Misschien hebben jullie op school of heb je thuis een fototoestel dat je mag meenemen. Zo kun je tijdens de excursie zelf, of je juf of meester, foto’s maken. Je kunt de foto’s opsturen per e-mail naar info@ijsselmeervissen.nl en wie weet worden ze wel op de website geplaatst! Vergeet niet je naam, de naam van je school, in welke groep je zit en de dag waarop je bent mee geweest op excursie te vermelden in je e-mailbericht.
Je kunt ook direct een leuke foto via de website aan ons versturen. Klik hier voor het online formulier om je bestanden te uploaden en aan ons te versturen!

Foto's start Educatief IJsselmeervissen

Hiernaast vind je de foto's die gemaakt zijn tijdens de start van het project Educatief IJsselmeervissen op vrijdag 27 april 2012. Om een grotere versie van een foto te bekijken, klik je op de betreffende foto.

 

        
Het project “Educatief IJsselmeervissen” is een initiatief van Ursa Major Services BV / Nederlandse Vissersbond en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Visserij Fonds (EVF), Provincie Fryslân en het Ministerie van Economische Zaken ter investering in duurzame ontwikkeling van visserijgebieden.